O Nama

RT (Ramazan TURKHAN) Tekstil San. İthalat İhracat ve Tic. Ltd. Şti. kompanija, koja posluje u tekstilnom sektoru rastom i nastavljanjem aktivnosti od 1980. godine nudeći proizvode i usluge u okviru nacionalnih i međunarodnih standarda kvaliteta sa 100% zadovoljstvom kupaca, osnovao ga je g. Ramazan Turkhan, koji je i dalje predsedavajući Odbora direktora, da radi proizvodnje i izvoza pletenina.


Kao RT Tekstil, verujemo da trgovina zahteva brigu, iskrenost i ozbiljnost. Sa ovom svesnošću, mi smo se kontinuirano poboljšavali u skladu sa našim principima i pruženim uslugama.


Dok to radimo, jedno je od najvažnijih pitanja za to da uvijek ispunjavamo očekivanja naših kupaca. Kao RT Tekstil, naš cilj je da vodimo industriju nudeći proizvode i usluge po međunarodnim standardima kvaliteta uz pomoć naše napredne tehnologije i stručnog osoblja. Stalno prijateljstvo sa našim kupcima uspostavljeno tokom isporuke robe i usluga našim kupcima kako u zemlji tako i u inostranstvu i stečena lojalnost kupaca dokaz su našeg zadovoljstva robom i uslugama koje pružamo. Kao RT Tekstil znamo da naši zaposleni potpisuju naše uspehe i da će kvalitetni proizvodi i usluge biti postignuti kvalitetnim ljudskim resursima i verujemo da je ulaganje u naše ljudske resurse snaga koja će nas odvesti u budućnost.